Bij steeds meer bedrijven wordt lekkere, verse koffie aangeboden. Theedrinkers daarentegen, moeten het meestal nog doen met het geijkte theezakje.

Senza Tea, specialist in losse thee en slimme oplossingen voor het gebruik daarvan, introduceert een aantal nieuwe concepten waarmee op kantoor op een aantrekkelijke en eenvoudige manier losse thee wordt aangeboden.

Dispensers
dispensers
Één keer draaien en de theedispensers, geschikt voor kantoren vanaf 50 theedrinkers, geven exact de juiste hoeveelheid thee voor één kop af. Een interessant alternatief voor de theedoos.

Theeplateau
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met het theeplateau met 6 blikjes, een maatlepel en houder voor theefilters, drinkt u ook bij een MKB bedrijf of tijdens een vergadering losse thee.

Origami theefilter voor eenmalig gebruik
origami

Zowel de theedispensers, als het theeplateau met de 6 blikjes, zijn te gebruiken met RVS theezeefje. Mocht u deze niet willen of kunnen omspoelen, dan is het (biologisch afbreekbare) origami filter een handig alternatief. Het origami filter past op bijna iedere (disposable) beker, geeft de losse thee voldoende ruimte en wordt na gebruik weggegooid.

Meer informatie op www.senzatea.nl of via info@senzatea.nl

(Bezocht 3.161 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.