In vervolg op de succesvolle secretaressedag in Drenthe in 2010 organiseren Congresbureau Drenthe en Marketing Drenthe deze dag opnieuw op 22 september 2011. Secretaressedag Drenthe wordt georganiseerd in samenwerking met Chateauhotel De Havixhorst, Landgoed Overcinge, Hotel Green Meet*s en Hof van Saksen. Om het succesvolle event van vorig jaar op zijn minst te evenaren, maken we het programma nog meer op maat door in te spelen op de wensen van onze gasten.

Enquête
Het concept van editie 2011 is gelijk aan 2010. De gasten gaan de schoonheid en charme van Drenthe in één dag beleven bij de participerende locaties, aangevuld met kennisworkshops en netwerkmomenten.

Om de kennisworkshops zo interessant mogelijk te maken is een digitale korte enquête uitgezet bij een aantal secretaresses. Zowel naar de gasten van vorige jaar als naar een willekeurige groep. De secretaresses konden kiezen uit tiental kennisonderwerpen en natuurlijk zelf een onderwerp aandragen.

Top drie
Dat secretaresses graag bijleren, blijkt ondermeer uit de snelle response. De top drie waarover zij graag een workshop willen volgen is:

  • Creatieve denktechnieken: slimme oplossingen en nieuwe ideeën voor mijn werk,
  • Hoe kan ik social media gebruiken in mijn werk,
  • Hoe gebruik ik mijn emotionele intelligentie (EQ) in mijn werk.

Met deze top drie gaat de organisatie aan de slag om inspirerende workshops samen te stellen. In april is het programma voor 22 september klaar.

(Bezocht 239 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.