Referenties

Lars Beckers – Kontakt der Kontinenten

[quote align=”center” color=”#999999″]”Zoeken vinden en boeken via het portaal, maar ook via de medewerkers van Businessbookers. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Ze bereiken ook nog eens onze doelgroep de directiesecretaresse. kortom : een prettige samenwerkingspartner.”[/quote]

Richard Nan Congreshotel Zuiderduin, één van onze strategische partners ..

[quote align=”center” color=”#999999″]“een krachtige, creatieve en betrokken partner in onze marketing richting de zakelijke markt. Al meer dan 17 jaar een partnership waaruit sterke leads  ontstaan met mooie congres en vergaderboekingen.”[/quote]

Referenties van secretaresses uit ons netwerk:

Marloes van der Weijde – Directiesecretaresse
“PA.NL is leuk, leerzaam, uitdagend en stiekem ook gezellig. Ik bezoek deze website meerdere malen per week. Het magazine zou van mij wel iedere maand mogen verschijnen!”

Joke van de Vorle – Secretaresse
“De PA.NL community is erg levendig en ik heb er zelfs nieuwe vrienden gemaakt. Ook de LetsMeet netwerkbijeenkomsten die voor de leden van de PA.NL community worden georganiseerd bezoek ik graag!”

Lisa Hubers – Managementassistente
“Ik log bijna elke dag in op de PA.NL community en het eerste wat ik doe is kijken of ik een aantal collega’s tegen kom op de live-chat!”

Joyce van Breukelen – Directiesecretaresse
“Al vanaf het begin dat de website DirectieSecretaresse.nl online is ben ik vaste bezoeker. Ik heb deze website zelf als mijn startpagina ingesteld. Ik vind er iedere dag het laatste nieuws dat speciaal voor ‘ons’ wordt geselecteerd.”

Pauline Jacobs – Management Assistent
“Ik word altijd blij als de nieuwsbrief van DirectieSecretaresse.nl in mijn postvak verschijnt. Ik haal hier vaak tips voor vergaderlocaties uit die ik vaak moet organiseren. Ook doe ik altijd mee aan de prijsvraag. Wat kun je daar een leuke producten mee winnen zeg!”

(Bezocht 1.044 keer, 1 bezoeken vandaag)