Zondag 22 september ging de bekroonde Broadwaysensatie Jersey Boys groots in première in het Beatrix Theater in Utrecht. De galapremière was een groot succes, waarbij Live4You live verslag deed vanuit de Queen’s Club in het Beatrix Theater. Na het zien van de show kon het publiek nog nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jersey Boys
Eens in de zoveel tijd ontstaat een geluid dat nooit meer uit de hitlijsten verdwijnt. Tijdloze hits die steeds opnieuw de sound van een generatie worden… Zoals die van één van ’s werelds meest succesvolle bands Frankie Valli & The Four Seasons. Ze maakten hun eigen muziek, ontdekten een unieke sound en verkochten wereldwijd 175 miljoen platen. Ontdek het verhaal achter de band: de opkomst, het succes en de keerzijde daarvan in de met 54 internationale awards bekroonde Broadwaysensatie Jersey Boys. Geniet van de 30 hitclassics die iedereen kent zoals ‘Beggin’, ‘Oh, What a Night’, ‘Sherry’ en ‘Big Girls Don’t Cry’ in de originele Engelse versie. Een ontroerend levensverhaal, swingende hitclassics en een absolute topcast, Jersey Boys heeft het allemaal.

Groepsarrangementen en vergaderingen
Het Beatrix Theater Utrecht is één van de meest drukbezochte locaties van Utrecht. Het gehele jaar door trekt het theater vele duizenden bezoekers. Naast musicals en andere theatervoorstellingen kunt u in het Beatrix Theater ook terecht voor zakelijke evenementen, vergaderingen en congressen.

Voor een leuk bedrijfsuitje kunt u terecht bij Joop van den Ende Theaterarrangementen. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er diverse arrangementen samengesteld rondom de musical Jersey Boys. Zo kunt u ook een zakelijk dagprogramma afsluiten in een ontspannen sfeer met een bezoek aan de musical.

Klik hier voor meer informatie

Fotograaf gebruikte foto: Roy Beusker

(Bezocht 191 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.