Thema

Nieuwsbrief archief

Thema

Ben jij al bekend met de facebookpagina van Directiesecretaresse.nl? Hier vind je de laatste nieuwtjes over onze activiteiten, vakinhoudelijke tips, winacties, elke week een nieuwsbrief mét prijsvraag, locatietips en nog veel meer! Aan het eind van deze maand verloten wij een compleet Winter-proof pakket van Pantene Pro-V onder onze al onze Facebook likers!

Dit pakket bestaat uit een shampoo, conditioner, Glad & Zijdezacht haarmasker en een hittebeschermende glansspray.

Wil jij kans maken op dit geweldige pakket? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onze Facebookpagina liken!

Deze nieuwsbrief is verzonden in week 42. Klik hier voor de online nieuwsbrief! Wil je ook de nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor de Directiesecretaresse Nieuwsbrief

Deze week komt het nieuwe PA magazine weer uit! Hét magazine voor (directie)secretaresses, managementassistenten, office managers, personal assistants en alle andere managementondersteuners.Wil jij dit magazine boordevol leuke en interessante interviews, artikelen, tips en weetjes ook graag ontvangen? Vraag dan voor 20 september de PaCard aan! De PaCard kost slechts 29 euro per jaar en je profiteert naast het magazine ook nog eens van vele extra’s.

Deze nieuwsbrief is verzonden in week 37. Klik hier voor de online nieuwsbrief! Wil je ook de nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor de Directiesecretaresse Nieuwsbrief

 

18 september komt het nieuwe PA magazine weer uit! Wil jij dit magazine bordevol leuke en interessante interviews, artikelen, tips en weetjes ook graag ontvangen? Vraag dan voor 18 september een PaCard aan want zonder PaCard ontvang je in 2012 geen magazine meer. De PaCard kost slechts 29 euro per jaar en je profiteert naast het magazine ook nog eens van vele extra’s.

Wat dacht je van geweldige kortingen in de Secretaressewinkel, gratis toegang tot Letsmeet.nl, korting op het totale aanbod zakelijke evenementen van BUSINESSBOOKERS.NL en elke week kans op leuke prijzen via Secretaresseprijsvraag.nl? Maar dit is nog lang niet alles! Kijk snel op PaCard.nl voor nóg meer voordeel en meld je direct aan!

Deze nieuwsbrief is verzonden in week 35. Klik hier voor de online nieuwsbrief! Wil je ook de nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor de Directiesecretaresse Nieuwsbrief.

18 september vindt er weer een GRATIS LetsMeet netwerk Event plaats en deze keer ontmoeten we je graag bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en Bob’s Party Palace. Heb je door je vakantie de aankondiging gemist en je nog niet opgegeven? Check dan snel je agenda want 19 september mag je niet missen.

Like onze Directiesecretaresse facebook pagina en win het boek ‘Manipuleren op je werk’
Wij verloten aan het eind van de maand het boek ‘Manipuleren op je werk‘ van Frank van Marwijk onder al onze likers van de Directiesecretaresse.nl facebookpagina. Deel dit bericht met je vakgenoten en vrienden!

Deze nieuwsbrief is verzonden in week 34. Klik hier voor de online nieuwsbrief! Wil je ook de nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor de Directiesecretaresse Nieuwsbrief.