you only have one opportunity to make a first impression. Dit geldt ook zeker op zakelijk gebied. Uiteraard zijn de zakelijke mogelijkheden en de prijs die je hiervoor vraagt vaak de doorslaggevende factoren wanneer het gaat om het sluiten van een businessdeal, maar ook je uitstraling, enthousiasme en looks dragen hier zeker aan bij.

Zorg er dan ook voor dat je in de juiste outfit verschijnt bij die belangrijk pitch. Gelukkig is er voor dames voldoende keuze in zakelijke kleding. Dit zorgt er voor dat je voor iedere gelegenheid wel een passende outfit kunt scoren.

Er zijn wel een aantal tips waar je rekening mee kunt houden. Een zwarte pantalon met een nette blouse is altijd goed, maar wil je eens variëren dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld eens een jurk of rok te dragen. Wel adviseren wij dan dat deze minimaal op knie valt en dus niet te kort is. Om de outfit nog iets netter te maken kies dan voor een mooie donkere panty en niet voor blote benen. Buiten het feit dat dit niet op iedere werkvloer geaccepteerd wordt kan de outfit zonder panty ook te casual ogen.

Naast de lengte van de kleding is ook de maat van de kleding erg belangrijk. Zorg dat een jurk of rok niet te groot is, maar ook zeker niet te klein. De juiste pasvorm zorgt er voor dat een outfit je meer zelfvertrouwen geeft. Een onjuiste maat kan juist afbreuk doen aan je verschijning.

Je outfit is niet alleen met een rok en een blouse compleet, maar ook de schoenen en eventuele accessoires maken je outfit helemaal af.

Inspiratie voor je schoenen nodig: Schuurman-schoenen.nl

Kies voor een klassieke schoen die schoon en netjes gepoetst is. Ook een hakje geeft het uiterlijk net even wat meer elegantie. Bedenk wel: loop je nooit op hakken oefen dan even of kies toch voor een mooie platte schoen. Je moet immers krachtig en zelfverzekerd overkomen en het wankelen op te hoge hakken is dan niet aan te raden.

Ook accessoires kunnen een mooie toevoeging zijn,maar zorg ervoor dat het niet over the top wordt. Kies bijvoorbeeld voor een mooi horloge of armband, maar houdt het bij 1 mooi item.

Dress to impress!

(Bezocht 47 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.