Afscheid, jubileum, pensioen, huwelijk van een collega?
Je collega’s zie je meestal vaker dan je vrienden. Je drinkt samen koffie, praat over het laatste nieuws of klaart samen een moeilijke klus. Heeft je collega iets te vieren? Kies dan ook voor een echt persoonlijk cadeau. Zo maak je een afscheid, pensioen, jubileum of huwelijk extra feestelijk. Onze tip: maak samen met  collega’s een vriendenboek.

Gemakkelijk: je collega´s vullen achter hun eigen pc de vragen in
Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig. Je kiest een themaboek en achtergrond ontwerp, selecteert de vragen en nodigt je collega’s uit om mee te doen. Dat gaat allemaal automatisch via de website van www.vriendenboeken.nl. Iedereen kan vervolgens, gewoon achter zijn/haar eigen pc, de vriendenpagina invullen. Je kunt jullie boek nog persoonlijker maken door het toevoegen van bijvoorbeeld extra fotopagina’s, sfeerbladen of jaaroverzichten met gebeurtenissen uit een specifiek jaar. Ben je klaar dan wordt jullie boek in een fantastische kwaliteit gedrukt en binnen vijf tot zeven werkdagen op kantoor bezorgd.

Een collega-vriendenboek:  bijzonder om te krijgen, geweldig om te geven
Een boek gemaakt door collega’s is altijd een schot in de roos. Want zeg nou zelf, het is toch heerlijk als al je collega’s de tijd nemen om iets over en voor jou op papier te zetten? Het is zo persoonlijk en er is vaak met zoveel liefde en aandacht aan gewerkt, daar wordt iedereen blij van.

Nieuw: Van Gogh Vriendenboek! Geniet jij van de schilderijen van Vincent van Gogh? Van zijn zonnebloemen, irissen of korenvelden? Kies dan voor het Van Gogh Vriendenboek! Keuze uit maar liefst 8 Van Gogh boeken én met 1 muisklik voeg je aan jullie boek de schilderijen toe die jij mooi vindt. Hoe speciaal is dat?

Wij nodigen  je van harte uit de website www.vriendenboeken.nl te bezoeken.

(Bezocht 3.056 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.