19 april is het alweer Secretaressedag. Net als iedere derde donderdag van april worden hier alle officemanagers, PA’s en natuurlijk ook secretaresses extra bedankt voor een jaar lang hard werken. En natuurlijk voor het draaiende houden van verschillende afdelingen en organisaties.

Helaas wordt Secretaressedag nog wel eens vergeten. Wat juist een motiverende en waarderende dag moet zijn, wordt er dan toch nog wel eens er een van een teleurstelling.

Voor de managers die zich woensdag of donderdag op het laatste realiseren dat ze tekort schieten, is het op het laatste moment altijd nog mogelijk ‘iets’ te regelen. Een persoonlijke boodschap, een handdruk en een bedankje is eigenlijk al voldoende, mits het oprecht is en er goed over nagedacht is.

Ook kunnen er de dag voor en soms op Secretaressedag zelf nog, nog bedankjes geregeld worden. Deze drie leuke cadeautjes kunnen nog de dag van te voren besteld worden:

Bloemetje
Een bloemetje is het meest gegeven cadeau op Secretaressedag. En terecht, want bloemen zijn ideaal om waardering mee uit te spreken.

Kaartje
Om een compliment is leuk, maar nog tastbaarder als deze staat geschreven. Deze kaartjes voor Secretaressedag zijn daar ideaal voor.

Gebakje
Ook is het leuk om een keer samen met het hele team een borreltje te organiseren. Leuk hierbij is om een taartje te serveren. Deze ‘Topper taart’ is hierbij perfect.

(Bezocht 558 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.