Met alle concurrentie tegenwoordig is het belangrijk om te blijven investeren in jezelf! Je moet op de en of andere manier toch de concurrentie voor blijven. Maar een cursus of training volg je natuurlijk niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf. Kennis geeft je namelijk zelfvertrouwen en daar kom je verder mee!

Wij hebben daarom voor jullie een Top 4 gemaakt met handige cursussen.

  • Timemanagement: Loop je mailbox over of weet je niet meer wat je wanneer moet doen? Volg dan een cursus timemanagement en leer te werken zonder stress.
  • Zakelijk Engels: Steeds meer communicatie moet in het Engels. Zorg dat je weet hoe je foutloos kunt corresponderen in het Engels.
  • Evenementenorganisatie: Als evenementen organiseren nieuw voor je is, is een cursus geen overbodige luxe. Leer concrete doelen te formuleren, de juiste doelgroep te bepalen, een werkplan en draaiboek opstellen, een creatief programma te maken en alle logistieke zaken te regelen.
  • Presentatietechniek: Tijdens een presentatie ben jij het visitekaartje voor de organisatie. Jij moet het publiek informeren of overtuigen van jouw ideeën. Vind je het lastig om te presenteren of wil je succesvoller worden in presenteren. Volg dan de training presentatietechniek.
(Bezocht 241 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.