Het afgelopen jaar is het steeds duidelijker zichtbaar geworden dat het gemiddelde huishouden weer meer te besteden heeft. Nu de financiële zekerheid is toegenomen, kiezen steeds meer volwassenen voor een andere besteding van hun vrije tijd. Waar de laatste jaren de thuisdiners en spelletjesavonden populair waren, is het anno 2017 een trend om je sociale activiteiten te verplaatsen naar belevenissen buitenshuis. Tegenwoordig wordt ongeveer 20% van het maandbudget besteed aan vrije tijd. Een bedrag waar je heel wat voor kunt regelen!

Beleef het, bij Powerzone

Powerzone in Amsterdam is een van die bedrijven voor uitdagende indoor fun en beleving, gecombineerd met een prachtig foodconcept. Waar vroeger indoor accommodaties vaak stoffig, oud en bruin waren, heeft Powerzone het heel anders aangepakt. Het is een strak, modern ingericht entertainment paradijs, waar je je hart kunt ophalen aan:

  • Lasergamen
  • Led Bowlen
  • Glow Minigolf
  • Modern BBQ/Grill restaurant

De ruimtes zijn opgezet aan de hand van een thema, zoals bijvoorbeeld het Michiel de Ruyter thema in de bowlingzaal, of het underground laser thema. Tussen de spellen door kun je een verfrissend drankje pakken aan de hippe bar, waar je meteen je score vergelijkt met die van je vrienden. Bij Powerzone staat de beleving centraal, we doen er alles aan om jouw evenement te laten knallen. Kwaliteit en gastvrijheid bieden is onze tweede natuur.

Grill wat je wil

Wij van Powerzone vinden lekker eten belangrijk. We hebben de veredelde bedrijfskantine afgezworen en daarvoor in de plaats een heerlijk BBQ/Grill restaurant geopend. Uitkijkend over het IJ, bak je zelf je vis of vlees op een moderne tafelgrill. Je maakt wat je zelf lekker vindt, op de manier zoals jij dat wil. Au naturel, of overgoten met saus, niemand die daarop let. Wat wij het belangrijkst vinden, is dat alle producten dagelijks vers gesneden worden en ter plekke in de keuken worden bereid.

Je kunt kiezen uit een willekeur van vleessoorten, vis, salades, sauzen en brood. Daarnaast heb je onder anderen de keuze uit boerenfriet, een maïskolf, aardappelsalades en koolsalade. Maar zorg ervoor dat je plaats houdt voor een dessert. We serveren (optioneel) 5 soorten Ben en Jerry’s ijs, heerlijke koffie en vers gezette thee. Alle levensgenieters, carnivoor of vegetariër, vertrekken bij Powerzone met een goed gevulde maag.

Arrangementen maken de beleving compleet

Bowlen is allang niet meer alleen weggelegd voor kinderfeestjes. Organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een middag- of avondvullend programma? Wil je iets leuks doen met collega’s? Bij Powerzone worden groepen, jong of oud, volledig in de watten gelegd. Het is mogelijk om verschillende arrangementen online te reserveren. Kies bijvoorbeeld het BBQ Party Crystal arrangement en krijg een barbecue, drankjes, glow minigolf, underground lasergamen en bitterballen voor een vaste prijs.

Het nieuwste arrangement bij Powerzone heet Friday Party. Elke vrijdagavond, vanaf 19 uur, kun je discobowlen, op de sound van een live Dj. Dit arrangement wordt ook wel het 5B arrangement genoemd: BBQ, Bowlen, Bier, Bitterballen en Beats. Als jullie na deze belevenis nog puf hebben, rol je zo het nachtleven van Amsterdam in.

(Bezocht 108 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.