Voor de één klinkt het al weer veel te ouderwets, voor de ander is het iets dat ze nog steeds elke dag doet. De overhemden van je baas verzorgen. Maar wat jij niet weet, is dat die verzorging veel gemakkelijker kan. Net als deze taak, is strijken ook ouderwets. Kijk daarom eens rond bij de overhemden die niet gestreken hoeven te worden!

Minder werk en dus een leuker humeur

Als je er dus leuke non iron overhemden uitzoekt voor je baas, heeft hij dus minder werk met al dat strijken. En als hij die vreselijke stap elke dag over kan slaan, heeft hij ook elke dag een leuker humeur. En zo zit jij dus heel gemakkelijk in een leukere werkomgeving. Omdat hij een leuker humeur heeft, en jij hebt iets leuks om naar te kijken. Want ja, als je toch uit al die strijkvrije overhemden gaat kiezen, kan je net zo goed iets kiezen dat jij leuk vind om te zien. Het kan ook zijn dat jij elke dag de dupe bent en zijn overhemden moet strijken. Ook jij wordt er een stuk blijer van als je dat lekker niet meer hoeft te doen. En op die manier is jouw werk dan ook leuker.

Elke pasvorm en maat is er, dus geen zorgen

Mocht jouw baas nou echt een hele rare maat overhemd hebben en deze droom van strijkvrije overhemden klinkt jou als muziek in de oren, dan gaat die droom door. Elke boordmaat, met elke pasvorm, met elke mouwlengte en met elke romplengte zijn als een strijkvrij overhemd te vinden. Dus is jouw baas een goed gezette man met brede schouders en lange armen, maar met een smalle taille, dan zijn er verschillende strijkvrije overhemden te vinden die een slim fit zijn met extra mouwlengte. Maar het kan ook juist het omgekeerde zijn. Dat jouw baas eigenlijk een beetje te groot is, zowel in de lengte als in de breedte, maar nog wel korte armen heeft. Dan kan je voor hem beter kijken bij een comfort fit met extra romplengte. En ook bij deze maat zijn er genoeg overhemden te vinden die strijkvrij zijn.

Jij kiest, dus hij ziet er leuk uit

We weten allemaal dat secretaresses zich goed weten te kleden en verzorgen. Dan is het dus ook niet al te raar dat je baas je vraagt zijn overhemden uit te zoeken. Dan doe je ook wel je best om hem er goed uit te laten zien. Maar kan dat ook met strijkvrije overhemden? Jazeker. Naast dat ze beschikbaar zijn in elke soort maat, zijn ze ook beschikbaar in elke mogelijke kleur, met elk mogelijk patroontje. Genoeg keuze dus!

(Bezocht 215 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.