Thema

Geen categorie

Thema

Bent u op zoek naar een prachtig landgoed voor een 1 daags of meerdaags congres. Op een landgoed heeft u alle ruimte om uw congres tot een succes te brengen. Soms is het zelfs mogelijk om het landgoed helemaal voor u eigen gezelschap af te huren. Organiseer uw congres op een prachtig landgoed.

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van wat u op de site tegen zult komen.

32-uurs vergaderen op een prachtig Landgoed op de Veluwe in Gelderland
Het landgoed is een bijzonder en uniek hotel dat het best kan worden getypeerd als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, geniet deze locatie een grote bekendheid als topaccommodatie voor het houden van een zakelijke en feestelijke bijeenkomst, vergadering, seminar of diner.

8-uurs vergaderarrangement in de bossen van Lage Vuursche
Een voormalig koetshuis uit 1880, waar grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samenkomen. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een unieke locatie waar u als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal.

8-uurs vergaderarrangement in Brabant – Vergaderen op een Landgoed
Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen, zijn eigentijds. Zowel binnen als buiten is volop ruimte voor werk en ontspanning. Samen bereiden we alles voor. Zodat het tot in de puntjes verzorgd is. Die gastvrijheid voelt vanzelfsprekend. Je bent op je gemak. Je voelt je thuis. Omdat het klopt!

Neem zelf een kijkje op congreslandgoed.nl en kies uw volgende landgoed voor een geslaagd congres.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Vergaderen.nl/congreslandgoed.nl

Top 5 Vergaderlocaties in Brabant

Bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Brabant? Kies voor een van de unieke locaties zoals een landgoed of een prachtig kasteel. Wilt u liever vergaderen nabij een stad kies dan voor bijvoorbeeld Breda en locatie dicht bij het station.

Vergader op een van de mooie locaties in Brabant.

 1. 8 uurs vergaderarrangement in een 14e eeuws kasteel in Brabant
 2. 32-uurs vergaderarrangement in Eindhoven – 2 daags vergaderarrangement in Brabant
 3. 2-daags vergaderarrangement in Brabant – Vergaderen & overnachten op een Landgoed
 4. 8-uurs vergaderarrangement in hartje Breda – Inspirerende vergaderlocatie in Brabant
 5. 8 uurs Vergaderarrangement in de stad Breda – Locatie ligt direct naast het station

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Het creëren en behouden van uw eigen bedrijf is vaak opgedeeld in 4 fasen, te weten: het opstarten, het groeien, het stabiliseren en de veroudering. Als bedrijf zijnde ziet u de onderneming het liefste groeien. Daarom geven wij u hieronder enkele tips om uw bedrijf verder te laten groeien.

Ken uw doelgroep

Een van de belangrijkste zaken om uw bedrijf te laten groeien, is een goede marketing. Om een goede marketingcampagne te kunnen ontwikkelen, is het natuurlijk belang dat u uw doelgroep zo goed mogelijk in kaart heeft gebracht. Belangrijke vragen bij het analyseren van de doelgroep zijn:

 • Wat is de leeftijd van de doelgroep?
 • Wat houdt de doelgroep bezig?
 • Wat zijn de kenmerken van de doelgroep?
 • Welke aankopen hebben zij in het verleden al gedaan?

Wanneer u een antwoord heeft op de bovenstaande informatie en u alle benodigde gegevens van de doelgroep heeft, is het tijd om een marketingcampagne te bedenken. Hierbij is het van belang dat de campagne zo goed mogelijk aansluit op de doelgroep en dat de marketing wordt uitgevoerd op de gebruikte medium kanalen.

Vermin de werkdruk voor uzelf

Wanneer u een bedrijf moet runnen, kost dat natuurlijk veel tijd. Omdat u druk bent veel zaken tegelijkertijd, is de kans op fouten maken groter. Het Fulfilment uitbesteden is perfect om de hoge werkdruk voor uzelf te verminderen. Om uw klanten te behouden is het natuurlijk van belang dat de processen zo vlekkeloos mogelijk lopen. Door een verminderende druk op 1 persoon, voorkomt u ook onnodige fouten. Een win-win situatie dus.

Behoud contact met uw klanten

Wanneer u als bedrijf zijnde steeds groter en groter wenst te worden, bent u natuurlijk afhankelijk van de afname van uw klanten. Om klanten zo goed mogelijk te bedienen moet u ook goed bereikbaar zijn. Met alle mogelijkheden die er voor klanten tegenwoordig zijn om contact op te nemen met het bedrijf, kan het wellicht onoverzichtelijk voor u worden. Een goede oplossing hiervoor is het creëren van een klant contact centrum. In dit contact centrum zullen alle contacten met de klant op 1 centrale terechtkomen, waardoor zij beter bediend kunnen worden en u de werkdruk binnen uw bedrijf verdeeld.

De werkomgeving binnen een organisatie wordt steeds belangrijker. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de omgeving waar dagelijks in gewerkt wordt van grote invloed kan zijn op de prestaties van de medewerkers.

Zo kan een te donkere werkplek er voor zorgen dat medewerkers gedurende de dag een minder energiek gevoel hebben en hierdoor de productiviteit zienderogen achteruit gaat. Ook kan te weinig zuurstof in de ruimte er voor zorgen dat medewerkers zich minder prettig voelen en zelfs hoofdpijn kan veroorzaken.

Verneemt u dit soort klachten ook van uw medewerkers? Dan is het goed om de werksituatie eens onder de loep te nemen en te kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Wellicht is de werkplek toe aan verandering! Wij hebben gekeken wat de kantoortrends zijn van dit moment. Wellicht een leuke en nuttige inspiratie wanneer u zelf aan de slag gaat met uw werkomgeving.

Industrieel kantoor
Een trend die zich in 2018 al heeft ingezet en zeker in 2019 zijn vervolg zal hebben is de het industriële kantoor. Gebruik van natuurlijke materialen en tinten zoals grijs wit en zwart wordt als rustgevend ervaren. Dit zijn kleuren die in het industriële kantoor niet ontbreken. Daarnaast is ook het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en staal een belangrijk element van deze inrichting. Ook de mooiste industriële verlichting mag niet ontbreken om de juiste sfeer te creëren in het kantoor.

Verschillende werkplekken
Ook de traditionele werkplek staat onder druk. Uiteraard zal ook in 2019 het bureau met de bureaustoel niet verdwijnen, maar er wordt ook gekeken naar minder traditionele plekken. Dit zodat medewerkers zelf kunnen bepalen waar ze die dag willen werken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld staanplekken waar je even een uurtje gaat werken. Ook een deskbike gaan we steeds meer terugzien. Dit is een fiets die je voor je bureau kunt plaatsen waarbij je dus kunt zitten en fietsen tegelijk. Dit zorgt voor een actieve houding tijdens de werkzaamheden en dit kan weer extra energie opleveren.

Groen groener groenst
Ook kantoorplanten worden steeds belangrijker. Een paar plantjes op de werkvloer is niet meer voldoende. Kantoortuinen worden de trend in 2019. Hier kun je je tijdens je werkzaamheden in terugtrekken om even nieuwe inspiratie op te doen of om extra zuurstof op te doen en met frisse energie aan de nieuwe opdracht te beginnen. Planten die zeer geschikt zijn op kantoor zijn onder andere de sansveiria, deze plant heeft weinig water nodig, waardoor deze gemakkelijk te verzorgen is, Een andere plant die op kantoor niet mag ontbreken is de graslelie of de ficus. Deze planten hebben wel wat meer water nodig, maar hebben een zeer luchtzuiverende werking.

Mocht u het lastig vinden om de juiste combinatie te maken in bovenstaande trends kun je er ook voor kiezen een interieuradviseur in de arm te nemen voor het juiste advies.

 

Iedere professional kan verzeild raken in een zakelijk conflict. Ook als je je werk goed doet, redelijk bent en de confrontatie niet opzoekt, kun je een zakelijk geschil krijgen. Met een klant, met een leverancier of zelfs met een belangrijke zakelijk partner. Wil je voorkomen dat jouw zakelijke geschil je ondergang wordt? Dan is het een absolute must om het conflict snel op te lossen.

Waarom een snelle oplossing?

Niemand vindt het leuk om ruzie te maken. Daarom laten veel mensen die in een zakelijk conflict komen, hun problemen met de andere partij lang sudderen. Ze zijn liever niet bezig met het zakelijke geschil en proberen het conflict daarom te negeren.

Het negeren van je problemen is misschien verleidelijk, maar zeker niet slim. Laat je jouw problemen te lang sudderen, dan worden deze vanzelf namelijk erger. Met deze verkeerde aanpak wordt een klein en onbelangrijk probleem al snel een groot en gevaarlijk conflict. Wil je voorkomen dat je diep in de problemen komt? Dan los je het conflict zo snel mogelijk en bovendien op de juiste manier op.

Tips voor een snelle én goede oplossing

Maar hoe kom je zo snel mogelijk uit een zakelijk conflict? Als je geen ervaring hebt met zakelijke geschillen, is de kans groot dat je geen idee hebt hoe je moet handelen. Wij geven je graag enkele tips.

 • Ga met elkaar in gesprek. Ook als je iemand niet meer kunt luchten of zien, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Doe dit idealiter op neutraal terrein, dus niet bij jou of bij de tegenpartij op kantoor.
 • Verplaats je in de ander. Probeer een compromis te zoeken voor het probleem. Verplaats jij jezelf in de ander, dan is de kans groot dat jij ook wat meer begrip krijgt van de andere partij.
 • Blijf rustig. Emoties kunnen een gesprek helemaal de verkeerde kant op laten gaan. Voel je je boos of gefrustreerd, dan kun je dat gesprek met de andere partij beter even uitstellen.

Kom je er zelf niet uit? Dan kun je een mediator inschakelen. Een mediator is een onafhankelijke partij die tussen jou en de andere partij in het zakelijke conflict zal bemiddelen. Het doel? Samen tot een oplossing komen voor het conflict, waar beide partijen zich prettig bij voelen. Met een mediator kun je dingen bereiken die je in je eentje niet kunt bereiken. Kom je zelf niet uit je zakelijke conflict, dan is het dus zeker nuttig om een mediator te bellen.

Communiceren doen we de hele dag. Zeker in jouw rol als assistant. We worden verondersteld en veronderstellen zelf dat we weten hoe dat moet. In het algemeen gaat het ook prima en brengen we onze boodschap duidelijk over. We begrijpen elkaar en reageren effectief op elkaar. Maar er zijn ook situaties waarin de communicatie moeizaam verloopt.

Management Support verzamelde de meest waardevolle tips voor je professionele communicatieve vaardigheden  in de e-pocket ‘De kracht  van taal’. Ze leveren je een prettiger en meer ontspannen contact met je gesprekspartners op en een betere samenwerking.

E-pocket gratis aanvragen