IJslepels
Vind je het ook zo lastig om je drankje op te drinken, terwijl er allemaal ijsklonten in drijven? Maar wil je toch je drankjes koel drinken? Dan zijn de Blomus Longdrink IJslepels wat voor jou! De ijslepel is een roestvrijstalen lepel waar onderaan een ijsklont zit vastgevroren. Hierdoor kun je rustig je gekoelde drankje opdrinken zonder dat er steeds een ijsklont tegen je tanden valt. Om de ijslepel klaar te maken voor gebruik, hoef je niet meer moeite te doen dan bij het maken van gewone ijsklontjes. Je zet het siliconen bakje met water en de lepels in de vriezer en op het moment dat je een drankje koel wilt serveren zet je de ijslepels in de longdrink glazen. Bereid je optimaal voor op de zomer en haal de Blomus Longdrink IJslepels in huis!
Prijs: € 19,95
Kijk hier om de ijslepels te bestellen!

Zwevend tijdschriftenrek
Een unieke manier om je collectie van tijdschriften weer te geven en te organiseren. Dit tijdschriftenrek laat tijdschriften ‘zweven’ van de vloer. Met dit tijdschriftenrek hangen tijdschriften strak naast elkaar. Het rek heeft een prachtig design waardoor hij zeker opvalt. In het tijdschriftenrek is plaats voor maar liefst 12 tijdschriften. Leuk voor in de woonkamer of op kantoor.
Prijs € 36,95
Kijk hier om dit unieke tijdschriftenrek te bestellen

USB Stofzuiger
Ben je het zat, de kruimels en stof in je toetsenbord en rondom je computer? Deze compacte USB Stofzuiger zuigt werkelijk elk hoekje en gaatje in je toetsenbord schoon. De beste manier om een einde te maken aan viezigheid op je bureau! Hij wordt geleverd met twee opzetstukjes, waarmee je werkelijk geen plekje hoeft over te slaan. Je plugt hem in je USB-poortje en zuigen maar!
Prijs: € 9,50
Kijk hier om de USB Stofzuiger te bestellen.

Schredder schaar
Je eigen papier vernietiger op hand niveau. De schredder schaar knipt met de 5 schaar-messen het papier helemaal aan stukken. Een handige maar ook erg grappige gadget!
Prijs € 4,99
Kijk hier om de Schredder schaar te bestellen!

Uit PA.NL magazine uitgave 7 – mei 2011

(Bezocht 110 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.