Wie wil er nou niet mooi oud worden? Ouder worden we allemaal, dus laten we de natuur een handje helpen om ons gezicht ‘mooi’ oud te laten worden. De tips die we voor je hebben kan je overal gebruiken, of je nu thuis, op kantoor of buiten bent.

Laten we beginnen met onze slaapgewoontes.
De kant van je gezicht waar je vaak op slaapt zal ook de kant zijn waar je als eerste rimpels krijgt. Om deze rimpels nog zo lang mogelijk op afstand te houden adviseren we om een gladde kussenhoes te gebruiken. Vergeet ook niet om je kussenhoes net een keertje vaker te wassen dan je dekbedovertrek.

Onze handen
Handen verraden 1 onze leeftijd en kunnen 2 de huidveroudering van ons gezicht versnellen. 1: Onze handen verraden al snel onze leeftijd, verzorg je handen dus goed! 2: Onze handen zitten overal aan, en helaas zitten er ook overal bacteriën. Was je handen daarom regelmatig, zodat je de bacteriën die je bijvoorbeeld van de deurklink krijgt niet verspreid naar je gezicht.

Drinken uit een glas
Met drinken uit een glas is niets mis, maar drinken door een rietje daarentegen wel. Als je door een rietje drinkt gebruik je actief de spieren rondom de mond. Drink je regelmatig door een rietje dan heb je kans dat de lijntjes rondom je mond beter zichtbaar worden.

Smeren, smeren, smeren
Onze gezichtshuid is zo gevoelig. Of het nu zonnig is of niet, smeer altijd een dagcrème op met SPF.

(Bezocht 110 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.