Wil jij er ook elke dag fantastisch uitzien? Zorg dan dat je dit event niet mist! Laat je inspireren en informeren tijdens FFF2011, het event op het gebied van fashion, beauty en lifestyle!

Tijdens FFF2011 is er deskundig advies op het gebied van kleding, haar en make-up. Tevens zijn er diverse workshops en bieden we de gelegenheid tot aankopen van kleding, lingerie, schoenen en accessoires. Iedere bezoeker ontvangt bovendien een persoonlijk stijlpaspoort, waarin alle advies overzichtelijk worden vermeld. Een mooi naslagwerk waarmee doelgericht shoppen een feit wordt en miskopen tot het verleden behoren. Het wordt een event waarbij je wordt geïnspireerd en geïnformeerd en natuurlijk kun je jezelf van top tot teen in het nieuw steken en dat op een unieke locatie!

Programma

  • 13:00 – 13:30 uur: Presentatie DressCoach podium
  • 14:00 – 14:30 uur: Smart & Sexy workshop door Lisa Portengen
  • 15:00 – 15:30 uur: Workshop ‘How to walk perfect on heels’
  • Doorlopend: Kleding, haar en make-up advies

Datum: zondag 22 mei 2011
Plaats: De Glazen Ruimte, Maarssen
Tijd: 12:00 tot 17:00 uur
Kaarten: 25 euro

Wat is bij de entree inbegrepen?
De entree bedraagt 25 euro. Buiten een gezellige leerzame stijlvolle middag krijg je hiervoor: 2 drankjes, een persoonlijk stijlpaspoort met tips en aanbiedingen, een professionele foto die gelijk uitgeprint wordt, een drietal workshops/presentaties, persoonlijk advies over kleding, haar, make-up en lingerie en nog een kleine verrassing bij vertrek..

Hoe kun je een kaartje kopen?
Als je vervolgens op de knop ‘aanmelden’ klikt, dan kom je op een Paypal site. Hier kun je zoveel kaarten bestellen als je wilt. Je bevestiging is tevens je toegangsbewijs, dus print deze uit en neem het mee.

Welke deelnemers zijn er?
Kijk hier voor de deelnemerslijst.

Let op: Sommige deelnemers hebben een pinautomaat, maar niet allemaal. Je kunt niet pinnen op locatie. De dichtstbijzijnde pinautomaat is 10 minuten rijden.


(Bezocht 20 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.