Voeg groen toe aan jouw werkplaats voor een frisse werkdag. Een studie liet zien dat werknemers die in een kantoor met planten werken tevredener zijn met hun werk, collega’s en bazen, dan die waarvan de werkplekken minder groen zijn. 

Nu snappen wij dat jij graag groen toevoegt aan jouw kantoor, maar dat je helaas niet altijd de tijd hebt om ze alle aandacht en verzorging te geven die ze nodig hebben. Daarom heb ik 3 planten op een rijtje gezet die weinig verzorging nodig hebben en toch lang meegaan.

Rhapis Excelsa: De Rhapis Excelsa is een grote en zeer sterke plant die tot wel 2m hoog kan worden. De bladeren zijn dunne, gebogen stengels die op een bruine hoofdstam zitten. De Rhapis Excelsa is een van de makkelijkste planten om te verzorgen. De plant heeft weinig verzorging nodig, verbeterd de luchtkwaliteit in het kantoor en is goed bestand tegen insecten.

Zamioculcas Zamiifolia: U hoeft deze plant alleen maar om de twee weken water te geven. De wortels houden de vocht vast voor het geval dat u op vakantie gaat, en de plant vergeet water te geven.

Kamerpalm: Dit is één van de beste palmen die goed groeien met weinig licht. Mensen kiezen vaak voor deze plant omdat ze er bijna hetzelfde als een typische binnenpalm er uit zien, maar ze zijn klein genoeg om op een bureau te staa

(Bezocht 32 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.