Thema

Kasteel de Hooge Vuursche

Thema

Top 3 Bijzonder vergaderen in Utrecht

Wilt u eens vergaderen op een Bijzondere en inspirerende vergaderlocatie? Vergader op een mooi landgoed of een prachtig kasteel voor uw volgende vergadering. U kunt ook kiezen voor een combinatie met vergaderen om daarna een prachtige zeiltocht te maken vanuit Spakenburg. Op deze locaties krijg u weer nieuwe inspiratie die u kan helpen bij de vergadering.

Vergader op deze unieke vergaderlocaties in Utrecht.

 1. Vergader & Zeilarrangement in Spakenburg
 2. 8-uur Vergaderen op een Historische vergaderlocatie in Baarn – ALL-IN
 3. Vergaderen in een kasteel – 24-uurs vergaderarrangement ALL-IN

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Het Kasteel ligt op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort. Het kasteel bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Het Koetshuis ligt op 50 meter van het kasteel en is speciaal ingericht voor vergaderingen vanaf 6 personen. Het Koetshuis beschikt over een gezellige koffielounge en 6 luxe vergaderzalen met veel daglicht, audiovisuele hulpmiddelen en comfortabel meubilair.

Vergaderlocatie met luxe vergaderzalen
Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen. De ruimtes krijgen daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 50 personen. Wij bieden all-in vergaderarrangementen met een vaste prijs per persoon. Wij delen de zalen in op basis van aantal deelnemers en beschikbaarheid. In deze prijs is inbegrepen: zaalhuur, audiovisuele hulpmiddelen, onbeperkt koffie/thee/espresso/cappuccino, een uitgebreid lunchbuffet en aansluitend een diner en overnachting in een van de stijlvolle hotelkamers.

Eigen keuken & personeel
Dit prachtige kasteel beschikt over een eigen keuken op locatie. De Chef-kok en zijn keukenteam werken uitsluitend met duurzame producten, waarbij wij de beschikbaarheid van het seizoen respecteren. Wij koken puur en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun vak en uitsluitend topkwaliteit producten leveren. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met veel liefde voor het vak; dat is wat u van onze Chef-kok en zijn team mag verwachten!

Of het nu gaat om een vergadering, presentatie of feest met alles erop en eraan, onze mensen helpen u graag om er samen een geslaagd evenement van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en servicegerichtheid van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Zodat u zich 100% kunt focussen op uw collega’s of relaties.

Vergader op deze mooie vergaderlocatie in Baarn tijdens dit 8 uurs arrangement.

All in vergaderen op een prachtig kasteel.
Uw bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie? De ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Daarnaast beschikt het Kasteel over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.
De locatie is goed te bereiken via de snelwegen A1, A27 en A28 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vergaderlocatie met vergaderzaal tot 200 personen

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 40 personen.
In het Kasteel bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 150 personen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes met uitzicht op de vijver met fontein.

Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling.

In combinatie met uw bijeenkomst kunt u gebruik maken van onze geheel in stijl gerenoveerde hotelkamers.

Kies voor uw volgende vergadering deze mooie kasteel locatie in Baarn.

Top 5 Vergaderen in Utrecht

Bent u op zoek naar een mooie vergader locatie in het centrale Utrecht? Deze locaties zijn mooi gelegen en vaak erg goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Ga centraal vergaderen op een van deze mooie locaties.

 1. Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche
 2. 8-uur Vergaderen op een Historische vergaderlocatie in Baarn
 3. 32-uurs vergaderarrangement in de bossen in Zeist – Meerdaags vergaderen op een kasteel
 4. 8-uurs vergaderarrangement in Utrecht – Ontmoet elkaar centraal in Nederland!
 5. 8-uurs vergaderarrangement in een voormalig Klooster vlakbij Utrecht

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Utrecht.

Top 5 Bijzondere vergaderlocaties

Bijzondere locaties zorgen voor een bijzondere meeting xperience! Bekijk de arrangementen voor een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie.

Bijzonder vergaderen op een van deze mooie locaties.

 1. 2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee
 2. Een inspirerende vergaderlocatie aan zee in Noordwijk
 3. 8-uur Vergaderen op een Historische vergaderlocatie in Baarn
 4. Meerdaags Vergaderen in Zeeland – Vergaderlocatie met Allure
 5. Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche

Op zoek naar nog meer bijzondere vergaderlocaties?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Top 5 Stijlvol Vergaderen

Stijlvol vergaderen op buitengewone plekken in buitengewone locaties. Van mooie locaties op de Veluwe tot de Utrechtse Heuvel rug.

Kies voor een van deze stijlvolle vergaderlocatie’s.

 1. 8-uur Vergaderen op een Historische vergaderlocatie in Baarn
 2. 32-uurs vergaderarrangement met luxe overnachting, lunch en diner!
 3. Uw volgende vergadering in een Kasteel? Prachtige vergaderlocatie in Putten!
 4. 32-uurs vergaderarrangement in Gelderland
 5. Vergaderen bij een toplocatie aan de Loosdrechtse plassen

Kijk hier voor meer TIPS voor het stijlvol vergaderen.

Met Vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl