Bent u op zoek naar een bestemming voor een gezellig dagje uit met de personeelsvereniging, een locatie voor het bedrijfsfeest of een originele omgeving voor een productpresentatie?

Of bent u organisator van een grootschalig evenement en zoekt u een geschikte locatie met zalen, horeca, professionele beeld- en geluidapparatuur en een evenemententerrein?

Kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is namelijk de ideale bestemming voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een (ont)spannend dagje uit met de personeelsvereniging. De attracties en shows brengen een avonturier in je naar boven!

Tot 1500 personen
Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert arrangementen op maat voor alle soorten groepen vanaf 15 personen tot grootschalige evenementen voor vele duizenden bezoekers. De speciale VIP zaal is uitermate geschikt voor zakelijke presentaties en in de restaurants kan er in groepsverband tot 1500 personen heerlijk gedineerd en gefeest worden!

Klik hier voor feesten bij Slagharen of klik hier voor events bij Slagharen. Neem voor maatwerk, meer informatie of het aanvragen van een offerte contact op via 0800-7807807.

(Bezocht 42 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.