Voor een geslaagd bedrijfsuitje in Noord-Holland met een bijzonder karakter.Voor een verrassend bedrijfsuitje in Noord-Holland stapt u met uw collega’s op de boot naar het Forteiland van IJmuiden. Dit monument staat op de UNESCO lijst dus bijzonder is het zeker. In het gangenstelsel kunt u leuke teamactiviteiten doen om samen met uw collega’s te ondernemen.

Fortdiscovery: Een bijzondere invulling van uw bedrijfsuitje!

Voor een verrassend bedrijfsuitje in Noord-Holland stapt u met uw collega’s op de boot naar het Forteiland van IJmuiden. Dit monument staat op de UNESCO lijst dus bijzonder is het zeker. In het gangenstelsel kunt u leuke teamactiviteiten doen om samen met uw collega’s te ondernemen.

Bezoek het Forteiland van IJmuiden met collega’s
Het Forteiland van IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Op dit 4 ha grote eiland waant u zich in een roes van historie, avontuur, rust en spanning en dat op slechts 25 minuten rijden vanaf Amsterdam.

In het fort zijn verschillende zalen ingericht voor een sfeervolle borrel of dinerzaal. Ook is er een legio aan workshops en activiteiten in het gangenstelsel van het fort te vinden.

Kortom:

  • Uniek eiland gelegen in de Randstad
  • Unesco Werelderfgoed monument
  • Legio aan mogelijkheden om een dag in te vullen
  • Exclusief te huur
  • Voor 12 tot 400 deelnemers

 

Ontdek het eiland met de Fortdiscovery
Vaar op elk gewenst tijdstip met de groep over naar het Forteiland en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Fortdiscovery: Binnen een fortdiscovery zijn culinaire, avontuurlijke, sportieve en/of culturele workshops en activiteiten mogelijk!

Ondervindt naast de leuke activiteiten en workshops ook de spanning van de discovery zelf: Ontdek het fort door in kleine teams een eigen weg te vinden door het gangstelsel met onderweg verschillende teamuitdagingen.

De discovery in combinatie met een gekozen activiteit of workshop is al mogelijk in een middag, vraag naar alle mogelijkheden!

Fortdiscovery uitbreidingen
Maak de dag compleet door af te sluiten met een borrel, een borrelgarnituur of diner op het Forteiland. 
Ook is het mogelijk om vanaf het eiland naar de jachthaven te varen voor een hotelovernachting. Overdag zijn er ook verschillende mogelijkheden om het programma uit te breiden met specials zoals speedbootvaren of een lekker hapje tussendoor.

bbot

eten

 

Voor meer informatie over dit bedrijfsuitje in Noord-Holland met een bijzonder karakter, klik dan hier.

 

(Bezocht 49 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.