Een actief bedrijfsuitje organiseren in de Ardennen?  Ardennen Actief is het enige onafhankelijke bedrijf in de regio dat alles in één keer voor je kan regelen. Van accommodatie tot activiteiten en catering. Eén Nederlands aanspreekpunt voor alle onderdelen. Geen eindeloos zoeken en boeken, maar je wensen doorgeven aan één specialist die de regio als geen ander kent. 

De Belgische Ardennen lenen zich uitstekend voor actieve teamevents. De ruige natuur, de rust, de vele outdoor-mogelijkheden en de mooie, betaalbare accommodaties maken deze regio een ideale bestemming voor elk bedrijf dat in een frisse omgeving wil teambuilden, plezier maken en ontspannen.

Maar wie zelf gaat zoeken, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. De vele aanbieders van huisjes en outdoor-activiteiten maken de keuzes eindeloos, zodat je moeilijk kunt inschatten wat de beste optie is voor jouw groep. En dat is precies waar Ardennen Actief je perfect bij kan helpen.

Vijf jaar geleden is dit bedrijf opgericht door twee Nederlandse stellen met buitensportervaring en een passie voor deze streek. Zij kennen de mooiste locaties, de kwaliteiten van de verschillende buitensportbedrijven en weten welke accommodatie écht aan alle verwachtingen voldoet. Daarom kunnen ze een pakket samenstellen dat precies aansluit bij de wensen van jouw groep.  Altijd met het beste wat de regio te bieden heeft.

De afgelopen jaren heeft Ardennen Actief het volledig verzorgde uitje georganiseerd voor grote bedrijven zoals Delaware en Playstation. Er is voor elke groep en voor elk budget een afwisselend en uniek programma te maken. Van stoere activiteiten als klimmen, abseilen, kanoën, boogschieten en quadrijden tot pure ontspanning in de vorm van goed eten, welness en massage. Je geeft je mensen gegarandeerd een onvergetelijke ervaring cadeau. Ben je al heel wat gewend? Denk dan eens aan een  helikopter-dropping of een roofvogelworkshop.

Geef je wensen door aan Ardennen Actief en ze gaan meteen aan de slag. Binnen de kortste keren zijn overnachting, catering en activiteiten geregeld en kun je met je collega’s gaan genieten van een strak georganiseerd verblijf in deze geweldige omgeving.

(Bezocht 28 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.