Tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn, aan de rand van uitgestrekte bossen en langs de rivier de IJssel, ligt het mooie en sfeervolle dorpje Gorssel. In het hart van het centrum is Loetje gevestigd, in een prachtig, eeuwenoud pand met een rijke historie.

Loetje Gorssel, in de mooie Achterhoek, beschikt over een grote zaal die geheel naar eigen wens is in te delen. De evenementenzaal kan worden opgesplitst en is hierdoor zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners, trouwfeesten of bedrijfsfeesten.

De vele, grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval in de zaal en een open interieur. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim buitenterras, dat vanuit elke zaal makkelijk bereikbaar is.

Een combinatie met een bezoek aan onze goede buur Museum MORE maakt het extra bijzonder. Zo kan een rondleiding in het museum dienen als een prettige break tijdens een vergadering of bijeenkomst. Of wat dacht je van trouwen in de trouwzaal van het museum en een groot feest bij Loetje? Uiteraard met diner én biefstuk! En een nachtje slapen in het hotel!

5 beste redenen om een bezoek te brengen aan Loetje Gorssel:

  • Mooie locatie gelegen in de Achterhoek met een heerlijk buitenterras;
  • Een veelzijdige evenementenzaal die 10 tot 350 gasten kan verwelkomen met de mogelijkheid om ingedeeld te worden in een kleinere zaal;
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden van zakelijke lunches, borrels tot walking diners;
  • Vergaderen, workshops, bruiloften het kan allemaal, zelfs overnachten is mogelijk;
  • Accommodatie en service á la Loetje met de lekkerste biefstuk!

Meer weten over Loetje Gorssel!

(Bezocht 182 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.