Apps zijn er in alle soorten en maten! En dat betekend dat er voor ons ook handige zakelijke apps te downloaden zijn.  Secretaresses zijn dan ook actieve afnemers van allerlei verschillende handige apps. Wij zochten voor jou een aantal handige apps die je kunnen helpen met je werkzaamheden. 

1. Marktplaats zakelijk
De zakelijke app van Marktplaats is ideaal voor bedrijven en wijkt behoorlijk af van de ‘gewone’ Marktplaats app. Het doel van deze app is namelijk niet het kopen en verkopen van producten, maar het informeren van bedrijven.

In de app vind je de volgende informatie:

 • Alle online display oplossingen in de Apps en cross-device
 • Data over mobiel shopgedrag op Marktplaats
 • De laatste onderzoeken
 • Mobiele bereik cijfers van Marktplaats
 • Mobiele targeting mogelijkheden
 • Case studies over mobiele campagnes
 • Contact

Download hier deze Zakelijke Marktplaats app voor Android en IOS

2. Zakelijk rijden
Met deze Android App registreer je snel en gemakkelijk jouw ritten voor de online kilometeradministratie op www.zakelijkrijden.nl.
Locaties kunnen worden vastgelegd via GPS of favorieten, maar ook door handmatige invoer. Afstanden kunnen worden berekend door Zakelijk Rijden met behulp van Google Maps, waardoor je bij een combinatie van zakelijk en privé bestemmingen binnen één rit, nooit onnodig te veel privé kilometers rekent. Jouw vertrekpunt is automatisch uw vorige eindpunt, zodat je geen onnodige invoer hoeft te doen. Alle ritten worden van jouw telefoon naar jouw online administratie gesynchroniseerd, waar je veilig de administratie bewaart en te allen tijde overzichten naar Excel of PDF kunt exporteren.

Download hier deze zakelijk rijden app voor Android en IOS

3. OneDrive
OeDrive is de centrale locatie voor alles in je zakelijke en persoonlijke leven. Je beschikt over gratis onlineopslag van al je persoonlijke bestanden, zodat je ze kunt openen op jouw Android-apparaat, je computer (pc of Mac) en op andere apparaten die je gebruikt. Met OneDrive voor Bedrijven beschik je tevens over opslag van je zakelijke bestanden, zodat je ze kunt delen en er samen met andere mensen op je werk of op school aan kunt werken. Met de OneDrive-app voor Android kun je onderweg eenvoudig werken aan je persoonlijke en zakelijke bestanden:

 • Bladeren door alle OneDrive-bestanden en bestanden die met je worden gedeeld.
 • Foto’s en video’s automatisch uploaden naar OneDrive met Back-up van camera.
 • Je bestanden delen.
 • Bestanden verplaatsen en verwijderen, namen van bestanden wijzigen en nieuwe mappen maken.
 • Je OneDrive-bestanden openen in andere apps, inclusief Office-apps.
 • Snel toegang krijgen tot onlangs geopende documenten.
 • Zoeken naar je bestanden en mappen.

Let op: Om je te kunnen aanmelden bij OneDrive voor Bedrijven, moet je organisatie beschikken over een geldig zakelijk abonnementsplan voor SharePoint Online of Office 365. Je kunt je niet aanmelden met een account van een on-premisesmap.

Download hier deze OneDrive app voor Android en IOS

4. Microsoft Excel & Microsoft Word
Met de Microsoft Excel app kan je spreadsheets maken, bekijken en aanpassen. Ook kan je de sheets makkelijk opslaan en delen via Dropbox of OneDrive. Net als Excel is ook Word gratis te downloaden en kan je documenten maken en aanpassen, zonder hiervoor een abonnement af te sluiten. Handig om onderwerk naar een afspraak nog even de laatste aanpassingen te maken en informatie door te nemen. Microsoft Excel is gratis verkrijgbaar voor Android en IOS. Ook Microsoft Word is gratis verkrijgbaar voor Android en IOS.

(Bezocht 488 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.