De herfst is begonnen! Dit betekent dat de winter steeds dichterbij komt! Om een fashionable en chique winter te beleven, hebben wij een aantal winter-fashiontrends voor jou op een rijtje gezet. Hieronder zie je de 5 populairste wintertrends:

Kleurrijk bont
Kleurrijke bontjassen raken steeds meer in. Zolang het maar opvalt. Niet alleen de jassen, maar ook de bontdetails gaan hierin mee. Denk maar aan bontmouwen, tassen met bont, of wat dacht je van bontsjaals? Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is helemaal in. Lekker doen waar je zelf zin in hebt en dragen wat jij mooi vindt!

Kleurenpalet
De afgelopen jaren was het combineren van felle kleuren helemaal in. Hier gaan we mee stoppen. Het gaat nu over op zwart met daarnaast wit als contrast. De nieuwe winterkleur is ecru, de kleur van zijden en linnen stoffen in ongebleekte staat. Oftewel, natuurlijke kleuren. Ook zachte tinten en huidtinten doen deze winter weer mee. Oftewel, de winter is vol ontspannende en rustgevende kleuren.

Kobaltblauw
De afgelopen zomer hebben we veel kobaltblauwe tinten gezien. En weet je wat? Hier gaan we in de winter mee door! De kobaltblauwe kleur gaat mee naar de winter, alleen gaan we het nu wat tintjes donkerder maken. Op deze manier is het goed te combineren met zwart. Op die manier zie je er erg chic uit!

Sterke contrasten
In de winter gaan we veel sterke contrasten zien. Je kunt vrouwelijke looks tegenover masculiene looks zetten. Retro tegenover futuristisch. En wat dacht je van het prachtige zwart-wit contrast? Ook die is toegestaan.

Schotse ruiten
Ja echt waar, Schotse ruiten zijn helemaal in deze winter. Dit is het bewijs dat aankomende wintermode erg veelzijdig en contrasterend is.

Nu kun je fashionable en chic de winter door. Ben jij er klaar voor?

(Bezocht 194 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.